diumenge, de novembre 09, 2008

TEMPORADA 2009

Com ja sabeu, a la federació catalana de triatló les temporades van de 1 de novembre a 31 d’octubre per tal de dividir-les una mica per que cada especialitat tingui el seu protagonisme en cada període de l’any. Així, des de novembre fins gener es disputen els duatlons-cross, de gener a abril els de carretera i a partir de maig fins octubre, quan lògicament el temps acompanya, els triatlons.
Cadascú té el seu moment i ara és el especialistes en la BTT. Avui mateix el Josep Mª Rodríguez ja ha debutat en la primera prova, el Duatló de Vallfogona, dins del nou Circuit Massi, on novament ha fet un gran resultat: el 33 de 165 corredors.
I la setmana vinent es disputa el Campionat Nacional de Catalunya Absolut a Viladecavalls sota la ja experta organització, entre altres, del nostre amic Carles Gamisans que ha vist premiada la bona feina dels darrers anys amb l’adjudicació de l’organització d’aquest important competició.
Altres, als que no els hi agrada tant la bici de rodes gruixudes, s’estan centrant en la cursa a peu: mitges maratons (de muntanya o de carretera), 10k, maratons, etc. per anar posant a punt la maquinaria.
Fa quinze dies, a Sant Llorenç Savall, es van celebrar la marató i mitja marató de muntanya, també campionat de Catalunya, en un entorn espectacular i amb uns circuits de gran duresa. Allí érem el mateix Josep Maria, el Kel Bugunyà (que està realitzant una tornada gradual però segura a les competicions), el Pep Mesas, el Guillermo Tuñí i el Jordi Español (aquests tres en el seu camí a la Marató de San Sebastián) que varem arribar a meta per aquest ordre. Com a mostra de la duresa dir que els anomenats, amb marques a un mitja de carretera entre 1h20 i 1h40, varen fer en aquesta ocasió entre 2h15 i 2h52!! Per cert, els que vulgueu començar a disputar alguna competició, només cal que us poseu en contacte amb el presi per tal d’anar renovant les llicencies corresponents.