dimecres, de març 07, 2007

GRAN CAP DE SETMANA


Si, sense dubte un gran cap de setmana el passat !!

Dissabte, el Kel torna per fi a la competició i fa la Duatló de Manresa amb bones sensacions i a on l'acompanya el Pere, nou fitxatge Junior del club, que debuta amb victoria a la seva categoria i amb un molt meritori lloc a la general, amb uns espectaculars 17 minuts en el primer parcial a peu (5Km).

I diumenge, Marató de Barcelona amb bons resultats de membres del Club: la Barbarà fa un espectacular 3h29 en el seu debut a la distància, el Antonio "Sam" Solà també debuta amb uns no menys meritoris 3h30, i el Guillermo aconsegueix millor marca amb 3h41 malgrat una temporada amb problemes físics. A més, presència santfeliuenca molt destacada: Joan Palau al voltant de 3h30, Albert Cuspinera (3h51) i Leo Martínez (4h45 amb molts problemes darrerament en el seu genoll que li han impedit entrenar amb regularitat), tots tres entrant a la distància dels 42195 metres per la porta gran.

Felicitats sinceres per tots.

Aquest cap de setmana participació de tres membres del Club al campionat de Catalunya de Duatló a Reus, on donarem molta guerra....