diumenge, de gener 13, 2008

INTENS DIUMENGE

La temporada atlética hivernal viu avui una de les seves jornades estrella. Tres de les millors curses de l'any coincideixen aquest diumenge, i a totes elles participació de membres del Club:
A Sitges, mitja marató. El Jordi Vilardaga que, en principi, anava a "rodar" a 5min/km, s'habrà trobat la mar de bé per que ha acabat amb 1h38, a 4'42" i en bona progressió pel que indica el pas per la mitat de la cursa (52')
Les "llebres" del Club, Enric Hernàndez i Toni Arco, molt endevant a les classificacions de les seves curses. A la 30ª edició dels 10km de la Cursa de S. Antoni (on també tenia previst còrrer el KeL), l'Enric acaba 17é de la seva categoria amb 36'21" (com estàn els veterans!!), i als 20 km de la bonica cursa de "Mar i Murtra", el Toni fa el 41 de mes de 700 participans amb una gran marca de 1h20'.
També molt bona l'actuació del Josep Maria Rodriguez a la duatló de Folgueroles, on el seu gran parcial a la BTT el situa entre els 50 primers al final malgrat haver agafat la bici el 109 després de la primera transició. Veurem on arriba quan estigui més "fi" a la cursa a peu!!

2 comentaris:

robert mayoral ha dit...

esteu fets uns màquines...però al final que va passar amb el crack KEL????

Jordi Español ha dit...

Bona pregunta, Robert...;-)

Segur que ens ho explicarà!