diumenge, d’abril 20, 2008

TORNA A SORTIR EL SOL


Aquesta imatge, presa el passat divendres mentre circulava per carreteres del Lluçanés després d’una intensa pluja, em va fer pensar en el que ocorrerà aquesta propera setmana: després de la "foscor" del hivern, comença oficialment la temporada de triatló.
Després d’un fredíssim i, evidentment, sequíssim hivern, comença a arribar el bon temps. Com quasi tots, ha estat un hivern dur: sortir a primeres hores del matí en bici per tornar aviat a casa per estar amb la família o sortir al vespre, de negre nit, a fer tirades llargues o sèries ha estat un exercici de voluntat i determinació d’alt nivell per aconseguir els objectius marcats. El que no ha estat és fàcil.

Alguns han aprofitar per fer volum a peu i millorar marques de 10 ó 21 km, altres per sentar les bases a l’aigua que després mantindran tota la temporada, alguns ja han alternat les tres disciplines suficientment per començar a competir.

Sobre aquets últims fer menció: el proper cap de setmana sis membres de l’equip s’estrenen aquesta temporada. El Toni Arco i el Jordi Vilardaga van a Elx a competir a una prova que en només tres anys s’ha convertit ja en un clàssic dins del circuit de llarga, fins a ser aquest any Campionat d'España de la distància. Amb això ha tingut molt a veure la seva "alma mater": el Ximo Rubert, triatleta, organitzador, estudiós i redactor finíssim de cròniques esportives, tot un personatge del imaginari triatlétic espanyol. Segur que el veurem aviat en càrrecs de nivell dins d’aquest esport.
Per un altre costat es disputa també el 1/2 Ironman de Lisboa a on debuten a la distància el Guillermo Tuñí, el Toni Colomo, l'Albert Bassas i servidora, Jordi Español. Us desitjo molta sort a tots (alguns la necessitarem més que altres), i que sobre tot gaudiu d’aquest regal que es poder fer el que ens agrada.

6 comentaris:

Jordi ha dit...

Sort a tots en el debut triatletic de la temporada !!!

.... i gràcies per la foto i per la darrera frase !!!

Procuraré gaudir d'aquest regal !!!

Peregrino ha dit...

Españolo, mañana te llamare para felicitarte por tu santo, y el viernes cenaré contigo en Lisboa, antes de tu debú. Recibí tu mensaje después de London, pero he ido de bólido desde entonces.

Descansa hasta el sábado!

Cami ha dit...

Us desitjo molta sort a tots en el debut triatletic de la temporada !!!
Cami

Anònim ha dit...

caramba, Cami escribiendo en catalán!! esto es integración!
Gracias Cami.

Perfecte!! es la paraula per definir la meva primera experiencia a la llarga distancia. 29 minuts a l'aigua, 2hores 46 minuts a sobre la bici i una més que fluixa mitja marató (1 hora 56 min) sota un sol infernal. ës el breu resum d'aquest mig ironman, del que prometo una llarga crónica escrita en breu.
Encara estic emocionat recordant la meva arribada la dels companys del CTCB.

Mildolores ha dit...

Enhorabuena a todos los integrantes del Club Triatló Cingles de Bertí que se dieron cita en Lisboa para una mas que increíble experiencia.

Espero crónicas y las saborearé con gusto.
Toni, Albert, Guillermo, Jordi, un abrazo y hasta el 10 de Mayo en Bcn, como muy tarde.

Anònim ha dit...

jordi, esas fotos!!!