dilluns, de juny 23, 2008

UPDATING

Si, potser ja era hora que actualitzéssim el blog.
Han passat moltes coses i molt importants aquestes darreres setmanes. Miraré de resumir-les intentant no treure'ls-hi el pes que tenen:
1. Fitxatge: Després de rumiar-s'ho molt i d'estar negociant els "serrells" fins a altes hores de la matinada (total per un parell de milions d'euros amunt o avall) el Pep "Orcoman" Mesas ha acabat acceptant la nostra oferta, i ja és nou membre del nostre club.
Ara seriosament, el Pep és llicenciat per l'INEF i tot un pou de coneixements esportius. Gran corredor, aquest any està nedant força i comença a tocar la bici. Ojo al dato!!
Benvingut al club, Pep! Acabem de donar un altre pas endavant molt important amb la teva incorporació!.

2. Resultats: L'activitat ha estat intensa en aquest inici de temporada. Els Roth-men Toni Arco, Jordi Vilardaga i Toni Colomo continuen la seva preparació de cara aquest esdeveniment que es disputa el proper 13 de juliol.

Els dos primers ja porten a les cames una bona col·lecció de curses aquest any: campionat d'Espanya de llarga a Elx, IRONCAT,... El Toni a més, s'ha anat a fer una altre clàssica dins el calendari nacional (Zarautz), cursa dura, espectacular i concorreguda con ninguna. I el Jordi el proper diumenge el "B" de Banyoles!!! Com us admiro companys !!!

Si, per el que es queixi de que tenir fills limita la capacitat d'entrenament: el Jordi te DUES canalles!!
A baix, el Toni Arco a Zarautz. Es pot apreciar l'ambient i la duresa de la cursa a la imatge.


La resta de "mortals" del club anem picotejant curses de menor "calat", però amb resultats igual de dignes: a Mataró debut aquesta temporada de l'Enric Balagué amb un meritori 1h18' (tot i les dificultats "tècniques" amb el neoprè ;-). A Salou, on el Jordi V. va acabar una altre bona cursa, l'Enric va patir una lesió de certa importància de la que esperem es recuperi aviat.

I a Manresa, on el club anava a puntuar per primer cop per equips amb un equip "jove" i "prometedor" (Andreu Bartuí, Enric Hernández i Jordi Español,-uns 45 anys de mitjana-), va patir la inexperiència mecànica del Jordi (servidora) que va abandonar i va perjudicar la més que correcta cursa dels altres dos membres. L'Andreu setzè i l'Enric 22è en la "nostra" categoria de veterans.

Disculpes mil!!!

Aquest cap de setmana presencia destacada al "B" de Banyoles. De moment confimats, Jordi Vilardaga i Alex Clarasó (aquest debutant aquest any camí del Ironman d'Austria).

Seguirem informant.