dimecres, de juliol 16, 2008

4 DE 4


“Pleno” total diumenge a les dues cites Europees:

A Roth, amb pluja i fred, dos ja veterans de la distància dels 226 km, el Jordi Vilardaga (sis “finishers” de sis intents) i el Toni Arco confirmen la seva ja coneguda solvència esportiva i es fiquen al sac una nova cursa amb unes marques de 12h23’ i 11h35’ respectivament, mentre el Toni Colomo, debutant en la prova, va finalitzar un llarg i ben dissenyat període d’entrenament amb una convincent marca de 12h10’.

A les imatges, l’alegria del Toni A. al finalitzar:




l'enorme satisfacció del "novato" compartida amb qui ho ha sofert tot l'hivern:


i la seguretat del que mai falla:
I a Klagenfurt, Austria, en una cursa bastant ràpida, l’ IronAlex Clarasó, després de haver hagut de parar el ritme d’entrenaments amb uns volums més propis d’un professional per risc de sobreentrenament (s’ha de tenir una capacitat de disciplina, exigència i constància molt alta per mantenir molts i molts dies d’entrenament d’alts volums i ritmes, no val només amb dir “si jo tingués més temps...”), va fer una més que correcte marca de 10h25’.



MOLTES FELICITATS A TOTS, NOIS, ORGULL D'EQUIP!!!

1 comentari:

Pep ha dit...

Felicitats a tots !!

Enveja guarra i porca d'aquelles de tirar-se al terra i fer cops de peu. :-) Un dia no molt llunyà també tindré un 226km (o més) al meu bagul...

Som grans, i no només per edat... :-)