diumenge, de febrer 03, 2008

LA MITJA DE GRANOLLERS

Clàssica ja com ninguna, avui s'ha disputat amb més de 5.000 corredors la mitja marató de Granollers. La cursa l'ha guanyat el kenià Wanjiru amb un temps espectacular de 59'26" (a un ritme de 2'50" el km!!!!): és el primer cop que es fa una mitja amb un temps inferior a l'hora al territori català i espanyol.
El CTCB també ha estat present i amb algunes marques quasi tant "històriques" com la del guanyador: Toni Arco 1h19!!!! (arribant el 157 a la general), el Guillermo Tuñí 1h33" (personal best amb una evolució impressionant), Jordi Vilardaga 1h35" (on acabarà amb aquesta progressió?) i Toni Colomo 1h37 (en el seu "road to Roth"). El mega-bomber Albert Bassas va ser baixa d'última hora per malatia.
Igualment voldria destacar la presencia de molts amics "Gamilligueros" (Oscar Gómez, Joan Marc Fons, Ferran Heredia, Robert Mayoral i Pep Mesas) tots ells amb unes grans marques, i també de molts companys de fatigues santfeliuenques: Joan Palau, Xavi Vallcorba (quina gran marca kb!), Jorge Salvador, Robert Munné, Lluis "diesel" Vilalta i la retornada al mon de les curses Marta Pujol...
Felicitats a tots.