dimarts, d’agost 05, 2008

SPRINT DE BARCELONA I POPULAR DE MALGRAT

Teníem pendent de ressenyar dues fites recents de gran rellevància pel Club.

La primera, de tipus quasi històrica, es va produir al triatló sprint de Barcelona i va ser per partida doble:

Per primer cop una dona va puntuar oficialment en un triatló del circuit català: l'Eulalia Lores fent un remarcable desé lloc a la categoria de Veteranes, GRACIES EULALIA i FELICITATS!!

I també per primer cop a la recent història del nostre modest club, una prometedora representació formada per l'Enric Balagué, l'Andreu Bartuí i l'Enric Hernández va assolir puntuar per equips tot i els problemes físics de dos dels anomenats. MOLTES GRACIES també a vosaltres companys, penseu que un dia d'aquí a 25 o 50 anys aquesta fita serà convenientment recordada i celebrada...

Ara a seguir sumant punts per anar escalant posicions.

La segona es va produir a Malgrat, on un especialista en BTT com el Josep Maria Rodriguez va disputar el primer triatló de la seva vida. En format "muntanya", amb una secció de bici força dura, el Josep Mª va posar peu a terra a la 8ª posició de la general (foto), i va finalitzar la cursa 10é de la seva categoria i 20é de la general. A la que afini una mica en el tercer segment, potser ara el menys fort, aquest home farà mal... Felicitats també per tu!!!


La propera cita, si no hi novetats, serà al clàssic Olímpic de Banyoles el sis de setembre on s'espera nodrida assistència del Club.

A entrenar i BONES VACANCES A TOTS!!!