dijous, d’octubre 09, 2008

PODIUMS A DOJO



Hem viscut els darrers dos caps de setmana dues jornades d’èxits esportius de primeríssim nivell que han posat en evidència la qualitat esportiva dels nostres consocis.

Per una banda, al Campionat Nacional de Catalunya per categories d’aquatló disputat a Badalona, s’han assolit dos subcampionats a la de 45-50 per la Eulàlia i l’Enric Hernández, aquest a menys d’un minut del campió. Recordem que l’Enric passa l’any vinent a la categoria de Vet2 (a partir de 50 anys), i que amb l’estat de forma que manté segur que es farà un tip de guanyar títols.

D’altra banda, a la Marató de muntanya de Collserola, victòria absoluta de la Bàrbara amb un fantàstic temps de 5h1m tot i el refredat que portava.

MOLTES FELICITATS A TOTS TRES !! i gracies per anar afegint grans fites a la creixent història del club.

I al Triatló de Barcelona, dins d’un dia de gran festa pel nostre esport, amb més de 2.300 participants (entre ells el ex-campió del mon Ivan Raña) en les diferents distàncies olímpica, sprint, supersprint i relleus, i amb alguns defectes organitzatius per part de l’empresa IMG que debutava a España amb aquest tipus de proves, nombrosa participació del Club a la distància olímpica.

El Guillermo Tuñí, amb un temps de 2h31’ va ser al final el millor del grup, seguit per l’Enric Hernández amb 2h35, el Jordi Español amb 2h42, l’Enric Balagué amb 2h44 i el Pep Mesas amb 2h46.

Creixent participació i nova puntuació per equips, en aquest cas per primer cop en un olímpic.


Nota: foto trobada casualment a la xarxa que em feia gracia posar encara que no vingui a "cuento", no es cap indirecta a l'estil atlétic de cap membre del club.